De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

frozen aperol

Je favoriete cocktail in een ijskoude en verfrissende variant? Ja graag! Maak het met dit makkelijke recept.

5 min voorbereidingstijd
aperol frozen

Een recept van

Raquel Palla Lorden

Raquel Palla Lorden

"Na regen komt zonneschijn én een aperol spritz. Voor extra verkoeling kan je een slush maken van deze populaire cocktail. Dat is zo ontzettend simpel!"

Bereidingswijze

Frozen aperol

  1.  Giet de aperol, prosecco, sinaasappelsap en ijsblokjes in een blender. Mix tot een lobbige massa. Giet uit over de glazen.

  2. Snijd de sinaasappel in partjes.Top af met een sinaasappelpartje en serveer. 

    Wil je een sterkere versie van de frozen aperol? Vries de aperol en sinaasappelsap de nacht ervoor in en gebruikt ⅓ van de ijsblokjes. 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker