De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Frisse quinoasalade

Een heerlijke salade om te serveren als voorgerecht. Deze frisse quinoa-salade staat al binnen een half uur op tafel!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept

Bereidingswijze

Kook de quinoa gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen.

Schil en snijd de meiknollen in kleine blokjes. Kook de meiknollen in circa 3 minuten in een pan met water en een beetje zout beetgaar. Giet de meiknollen af en spoel ze koud. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pluk en snijd de munt en koriander fijn. Verbrokkel de feta in stukjes.

Meng de quinoa met de meiknollen, paprika, radijs, kruiden en feta en breng op smaak met limoenrasp en -sap, honing, olijfolie, een beetje zout en versgemalen peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.