De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

framboos-cheesecakemousse

Dit overheerlijke zomerse dessert kan je vinden in Rudolph's Kookboek: Het Hele Jaar Feest. Snel en makkelijk om te maken.

15 min (voor)bereidingstijd
Framboos-cheesecakemousse

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"In mijn kookboek Het Hele Jaar Feest deel ik recepten waarmee je elke feestelijke gelegenheid kan vieren. Dit zomerse dessert maak ik voor Moederdag. Maar serveer ik stiekem ook op zonnige dagen."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Pureer ongeveer de helft van de frambozen met de staafmixer, of prak ze met een vork en wrijf ze daarna door een zeef.

  2. Meng in een kom de roomkaas en yoghurt en voeg hieraan de frambozenpuree en poedersuiker toe. Roer het roomkaasmengsel door tot alles gelijkmatig verdeeld is.

  3. Klop de slagroom met de suiker luchtig en net stijf en meng ongeveer de helft hiervan door de roomkaasmousse.

  4. Verdeel de mousse over de glazen en schep of spuit de overige slagroom erop. Garneer met de overgebleven frambozen en een toefje muntblaadjes.

In het nieuwe progamma "Altijd feest!" deelt Rudolph zijn recepten voor als er iets te vieren is. Van bruiloften tot gezellige buurtfeesten, met de recepten van de 24Kitchen-chef wordt het gegarandeerd een feestje.

 

 

 

Altijd Feest!

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker