De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

flirt on the beach

60 MIN
Flirt on the Beach

Een recept van

Corria Houthuizen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Sinaasappelijsblok
Snijd de sinaasappel in dunne plakken. Vul de plastic bak voor de helft met water en leg hierin de sinaasappelpartjes. Laat in circa 1 uur invriezen. Vul de bak aan met water en laat nogmaals in circa 1 uur invriezen.

Flirt on the Beach
Laat de cranberry’s in warm water iets ontdooien. Giet de cranberry’s af en maak met behulp van de sapcentrifuge sap van de cranberry’s.

Leg het blok ijs in de hoge vaas en vul de vaas eerst met het sinaasappelsap, vervolgens met het grapefruitsap en tot slot met het cranberrysap. Roer de sappen niet door elkaar. Steek de rietjes in de vaas. Op deze manier kun je met iedereen uit de vaas drinken. 

TIP: Maak naamkaartjes en maak ze vast aan de rietjes. Zo heeft iedereen zijn eigen rietje.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker