Stap 1:
Snijd de kippendijfilet in blokjes. Marineer met de kippenbouillon, sojasaus, zonnebloemolie en masseer goed in. Laat rusten tot gebruik.
Stap 2:
Schil de nashipeer en snijd in parten. Pel de ui en knoflook en snijd in stukken. Verwijder de steel van de chilipepers. Doe de nashipeer, ui en knoflook in de keukenmachine samen met de chilivlokken en chilipasta en maal tot een saus.
Stap 3:
Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de kippendijenfilet goudbruin. Verhit een andere pan. Voeg hier dan de kippendijenfilet, pittige saus en rijstcakes aan toe. Verwarm dit op middel vuur voor 5 minuten met de deksel op de pan.
Stap 4:
Serveer de kip met de saus en rijstcakes in een diepe kom. Beleg met de mozzarella en smelt met een brander. Garneer daarna met sesamzaad
Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood
0 reacties