24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

California fish burgers

Rating 0/5

Heilbotfilets

  • Verwarm de grillpan voor.
  • Dep de heilbotfilets droog met keukenpapier. Bestrijk de heilbotfilets met een beetje olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Snijd de limoen in partjes.
  • Gril de heilbotfilets om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Knijp een partje limoen uit boven de vis. 

Guacamole

  • Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en haal met behulp van een lepel het vruchtvlees eruit.
  • Prak de avocado’s, crème fraîche en het sap van een partje limoen fijn met behulp van een vork.

California fish burgers

  • Gril de hamburgerbroodjes in circa 3 minuten krokant.
  • Pel en snijd de ui in ringen.
  • Was en pluk de eikenbladsla.
  • Snijd de tomaten in plakken.
  • Snijd de augurken in plakjes.
  • Verdeel de guacamole, rode ui, tomaten, augurken, heilbotfilet en de eikenbladsla over de hamburgerbroodjes.
  • Steek de prikker door een partje limoen en vervolgens door de burger.
Vegetarisch
nee
Uit programma:
Recept van: Rudolph van Veen