De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

boerenbrood met kikkererwten en zongedroogde tomaten

10 min kooktijd
Boerenbrood met kikkererwten en zongedroogde tomaten

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan. Snijd het brood in plakken. Besprenkel met een beetje olijfolie en gril het brood om en om in circa 3 minuten krokant. Halveer de limoen. Pureer de kikkererwten, crème fraîche en het sap van een halve limoen met de staafmixer tot een gladde puree. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en haal met behulp van een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in gelijke plakjes. Snijd de tomaten in reepjes. Verdeel de kikkererwtenpuree, avocado’s en de zongedroogde tomaten over het brood.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker