De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bietensalade met gepocheerde kip en avocado

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bietensalade met gepocheerde kip en avocado

Bereidingswijze

  • Breng de bouillon met de steranijs aan de kook.
  • Zet het vuur laag en voeg de kipfilets toe. Pocheer de kip in circa 10 minuten tegen het kookpunt.  
  • Zet het vuur uit en zet de bouillon met deksel op de pan aan de kant.
  • Was en halveer de radijs. Snijd de rode peper in fijne ringen. Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel en hak de knoflook. Giet en spoel de bieten af en snijd ze in blokjes.
  • Meng de bieten met de rode ui, knoflook, rode peper en breng op smaak met een beetje zout.
  • Maak de avocado schoon en snijd in blokjes.
  • Verdeel de salade over diepe borden en verdeel de avocado erover.
  • Haal de kipfilet uit de bouillon en snijd in dunne plakken. Breng de kip op smaak met versgemalen peper en verdeel over de salade.
  • Garneer met bladselderij.

Tip: ook lekker met walnoten.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.