24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
Schuif aan bij de Zomer voor Food Lovers

24Kitchen opent de zomer voor food lovers

Lekkere gerechten, buiten eten en vooral samen genieten van lange avonden: dat hoort allemaal bij de zomer. Dat doen we thuis, maar ook op festivals, in het park, het strand of als we op reis zijn. We willen geïnspireerd worden en nieuwe - of juist oude - gerechten ontdekken, we willen weten waar we het lekkerste street food kunnen halen en we willen graag weten hoe zelf aan de slag kunnen in de keuken. 

Hou jij van lekker eten, samen met degene die je lief hebt? Laat jij je graag inspireren door alle smaken die de wereld te bieden heeft? Deel je liefde voor food via #24foodlovers, jouw gezelschap met food via #socialMEALia op Instagram, Facebook en Twitter en schuif aan bij de zomer voor food lovers!
Nieuwe programma's en seizoenenZomer Special
2 juli 17.00 uur
24Kitchen Food Truck Challenge
7 juli elke donderdag 19.00 uur


Zon, Salade & BBQ
7 juli elke werkdag 17.45 uur
Casa Caminita
3 augustus


Culi Colleges
september


#socialMEALia

"Als je alles al met elkaar deelt, waarom dan je eten niet?" Deel je eten en gezelligheid met elkaar, maak samen een foto en tag #socialMEALia op onze Facebook, Instagram of Twitter. Elke maandag zie je wekelijks een verzameling van de ingestuurde foto’s terug op onze tijdlijnen op Facebook en Instagram. Check of jij ertussen zit, deel het bericht en maak kans op onze nieuwe 24Kitchen-boeken!Nu in de winkels
Stem op de 24Kitchen Food Truck Awards!