24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

De Worsten van Babel op de Camping

Elk jaar gaan bijna 1 miljoen Nederlanders in eigen land kamperen en deze zomer trekken De Worsten van Babel het land in om te laten zien dat koken op de camping echt niet saai hoeft te zijn. De jongens rijden elke week met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings waar ze op zoek gaan naar ingredienten voor hun avondmaal. Wanneer ze voldoende ingredienten hebben verzameld gaan ze aan de slag om er een origineel en smakelijk campingmaaltje van te maken.

Op elke camping bedenken De Worsten een passend thema, waarbinnen ze een gerecht moeten maken. De keukenspullen en apparatuur hebben ze zelf meegenomen, de ingredienten halen ze bij de mensen op de camping in ruil voor een plekje aan tafel.

Kijk vanaf 1 augustus elke dinsdag om 19:00 naar De Worsten van Babel op de Camping en doe de lekkerste culinaire camping-kookinspiratie op voor je eigen vakantie!

Nieuwe recepten