24Kitchen x Trek

Dit jaar slaan 24Kitchen en Festival Trek de handen ineen voor een jubilieum-editie. Het grootste rondtrekkende foodfestival van Nederland bestaat namelijk 10 jaar. Dit feestje wordt uitgebreid gevierd in de mooiste stadsparken van Nederland. Lekker eten kan natuurlijk niet ontbreken en daarom proef je bij 3 verschillende foodtrucks een 24Kitchen-special.

Festival TREK man in foodtruck

1. Fried chicken met aardappelsalade

Bij deze foodtruck krijg je direct een zomers gevoel. Baton Rouge is ontstaan uit voorliefde voor Amerikaanse BBQ en Caribische invloeden. Proef hier een samensmelting van soulfood-gerechten die met passie voor je worden klaargemaakt. Zeg je soulfood, dan zeg je Shirma. Deze zomer laat ze je de meest prachtige plekken van Bonaire en Curaçao zien. Hier krijg je alvast een voorproefje van de zonnige eilanden.

Fried Chicken Wings met aardappelsalade en Auberginefriet

2. Pulled Pork

De zomer van 2024 is absoluut niet compleet zonder een goed BBQ-gerecht. Foodtruck Meat up serveert een breed palet aan gerechten van de BBQ. De producten zijn bijna allemaal lokaal en kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Daar wordt een broodje pulled pork alleen maar lekkerder van. In BBQStreet leer je klassiekers als deze thuis na te maken. Met de tips van de grillmasters zet jij altijd de perfecte BBQ-gerechten op tafel.

Pulled pork trek

3. Pizza Caprese

Een pizza uit de houtoven is zonder twijfel een enorme publieksfavoriet. Bij foodtruck Just Say Pizza weten ze daar alles van. De fijne kneepjes van het vak zijn geleerd van een échte Italiaanse chef uit de buurt van Rome. De pizza van die regio wordt gekenmerkt door een krokante bodem. Zo waan je je meteen in de Italiaanse aflevering van Dish is Europe waar Miljuschka de historische hoofdstad Rome bezoekt

Pizza trek