rijstwafel met tomaat, mozarella en prosciutto

1. Klassieke Italiaan

Een goedgevulde rijstwafel met daarop (cherry)tomaten, sla, mozzarella en prosciutto. Om extra smaak toe te voegen kun je er een paar druppels extra vierge olijfolie overheen schenken of de rijstcracker insmeren met een laagje groene pesto. 

 

Pindakaas banaan rijstwafel

2. American breakfast

Afgeleid van een Amerikaanse 'P.B' (peanutbutter) sandwich introduceren wij deze rijstwafel met pindakaas, plakjes zoete banaan en sesamzaad. Vervang het sesamzaad voor granaatappelpitten voor een zoet-zure variant.

rijstwafel kruidenkaas en avocado

3. Luxe rijstwafel

Soms mag je jezelf best eens verwennen. Vandaag maken we voor lunch deze rijstwafel met roomkaas, plakjes avocado, komkommer en garnaal. Maak de rijstwafel af met fijngesneden lente-ui. 

rijstwafel met ricotta en aardbei

4. Zomerse rijstwafel met aardbei

Nu de zomer om de hoek komt kijken passen we daar ook ons eten op aan. Deze rijstwafel past perfect! Smeer de rijstwafel in met ricotta en leg daar plakjes aardbei op. Wil je helemaal uitpakken? Voeg dan nog wat chocoladeschaafsel toe. 

Rijstwafel met hummus en tomaat

5. Rijstwafel met hummus en tomaat

Geef je standaard rijstwafel met hummus een upgrade door er spinazie, tomaat en pijnboompitjes aan toe te voegen. Ook kun je de 'standaard' hummus vervangen door een spannende variant zoals pittige paprika of zongedroogde tomaat. 

rijstwafel burger

6. Hamburger van rijstwafel

Goed, misschien niet de meest makkelijke maaltijd om te bereiden in de bedrijfskeuken maar wél erg leuk voor de vrije zondagmiddag of als avondeten. Maak je favoriete hamburger klaar en vervang het burgerbroodje door twee lichte rijstwafels.