Rudolph's bakery: jonge bakkers

Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers

Rudolph van Veen heeft weer een nieuwe show; Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers. Elke aflevering bezoekt een junior bakker de welbekende bakery om de kneepjes van het vak te leren van meesterpatissier Rudolph. 

Kijk vanaf 7 september, elke werkdag om 15.00 naar Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers op 24Kitchen.

Koken Voor een Week

Koken voor een Week

In dit nieuwe programma helpt Danny Jansen je om iedere werkdag snel en simpel een avondmaaltijd op tafel te zetten. Met een slimme boodschappenlijst en 'meal preppen' in het weekend, kun je doordeweeks na een lange dag zo snel mogelijk aan tafel.

Kijk vanaf 26 september, elke zaterdag om 17.05 uur en elke werkdag om 17.10 naar Koken voor een Week op 24Kitchen.

Jamie Oliver Keep Cooking

Jamie: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver laat op verrassende wijze zien hoe je de lekkerste gerechten kan maken van ingrediënten uit je keukenkastje en de vriezer. Zelfs voor de échte thuischefs zijn er uitdagende recepten zoals zelfgemaakt brood en pasta. Laat je elke aflevering inspireren door twee simpele maar heerlijke recepten.

Kijk elke werkdag om 18.30 naar Jamie: Keep Cooking and Carry On op 24Kitchen.

JAMES_MARTINS_ISLANDS_TO_HIGHLANDS_EP10_01.JPG

James Martin’s Islands to Highlands

In zijn nieuwe programma laat James Martin zich volledig inspireren door de Britse eilanden. Hij reist het van noordelijkste puntje tot het uiterste zuiden het van het Verenigd Koninkrijk. Martin maakt per streek kennis met de meest bijzondere lokale mensen en natuurlijk ingrediënten. Kortom Groot-Brittannië op haar allerbest.

Kijk elke maandag om 21.00 naar James Martin’s Islands to Highlands op 24Kitchen. 

bakeation

The Hairy Bikers’ Bakeation

Si en Dave, beter bekend als de Hairy Bikers, maken een de ultieme road trip door Europa. Tijdens hun prachtige reis maken ze kennis met de lekkerste baksel en de meest merkwaardige bakkers. Ook de bakkerijen in ons eigen landje blijven zeker niet onbesproken.

Kijk elke vrijdag om 21.35 naar The Hairy Bikers’ Bakeation op 24Kitchen.