Overslaan en naar de inhoud gaan

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
Registreer in 1 minuut
24Kitchen homepage

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  • BBQ
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
  • 24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
de brigade
de brigade
De Brigade
  1. Home
  2. Populair
  3. Nieuwe Braziliaanse ingrediënten ontdekken met Alex Atala
Boeken

Nieuwe Braziliaanse ingrediënten ontdekken met Alex Atala

Nieuwe Braziliaanse ingrediënten ontdekken met Alex Atala
Nieuwe Braziliaanse ingrediënten ontdekken met Alex Atala
De Braziliaanse chef Alex Atala is een van de chefs die gevolgd wordt in het programma The World’s Best Chefs. In 1999 opende hij zijn restaurant D.O.M., gevestigd in São Paolo. Het restaurant is inmiddels wereldberoemd en staat dit jaar op nummer 7 in de ranglijst van The World’s 50 Best Restaurants.

Al van jongs af aan is Alex Atala in het Amazoneregenwoud te vinden, waar hij leerde jagen en vissen. De ruige invloeden van het regenwoud zie je nog steeds in zijn gerechten terug, al zie je dat niet direct terug in zijn presentatie. Hij reisde later naar België, Frankrijk en Italië om ervaring in de keuken op te doen. Van daaruit groeide zijn verlangen naar een eigen restaurant, gericht op de Braziliaanse keuken.

Atala geeft een nieuwe betekenis aan traditionele Braziliaanse ingrediënten door ze te combineren met moderne en klassieke kooktechnieken. Braziliaanse producten zoals Braziliaanse boter, Catupiry kaas, bacalhau, yams en insecten krijgen via zijn visie wereldwijde erkenning.

In het D.O.M. De ontdekking van nieuwe Braziliaanse ingrediënten, leert Atala je de Braziliaanse keuken te begrijpen en waarderen. In elk recept is zijn passie voor de Braziliaanse cultuur terug te zien: het is een prachtig eerbetoon van de chef aan zijn land en keuken.

Zondag 10 december zie je een portret van Alex Atala en zijn restaurant D.O.M. om 19.00 uur in The World’s Best Chefs.

Nieuwsgierig naar het boek? Bestel hier
  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid , ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.’
Logo 24Kitchen
  • Receptenzoeker
  • Populair
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • HTML Sitemap
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Pinterest (externe link)
  • YouTube (externe link)
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C