In de maandelijkse terugkerende rubriek Kookboek van de maand gaat 24Kitchen in samenwerking met Kosmos Uitgevers maandelijks een nieuw kookboek uitlichten. Deze maand staat het kookboek Het gezonde airfryer boek centraal.

Nathan Anthony

Deze thuiskok is nummer 1-bestseller-auteur en de oprichter van het platform Bored of Lunch. Hij begon tijdens de lockdown een blog om mensen aan het koken te krijgen op een gezonde manier. Inmiddels heeft Nathan zo’n 2,4 miljoen volgers over verschillende social-mediakanalen.

nathan anthony met airfryer

Het gezonde airfryer boek 

Dit kookboek is perfect voor iedereen die zijn goede voornemens ook wil blijven volhouden in februari. Laat je inspireren door gezonde, budgetproof en snelle gerechten die je maakt in de airfryer. Denk aan recepten als caesarsalade, vistaco’s, wentelteefjes en citroenkip. Dit kookboek is niet voor niets het bestverkochte kookboek van 2023 het Verenigd Koninkrijk geworden.

HAAL HIER Het gezonde airfryer boek

Vistaco’s uit de airfryer

Dit airfryer-recept zet je binnen 20 minuten op tafel. Hartstikke goed nieuws voor iedereen die een drukke dag achter de rug heeft. Met de frisse garnering en zelfgemaakte saus maak je het feestje helemaal compleet.

Vistaco's uit de airfryer

Het gezonde airfryer boek 
ISBN 
9789043931571
Prijs: € 18,99

Over Kosmos Uitgevers 

Kosmos Uitgevers is al meer dan 100 jaar de grootste uitgever van lifestyleboeken van Nederland.  Bestsellerauteurs als Jamie Oliver, Karsu, Charlotte Labee, Jord Althuizen en de Zoete Zusjes vinden een uitgeefhuis bij Kosmos.