In het maandelijkse terugkerende rubriek Kookboek van de maand gaat 24Kitchen in samenwerking met Kosmos Uitgevers maandelijks een nieuw kookboek uitlichten. Deze maand staat het kookboek BBQ Snack Attack van grillmaster Jord Althuizen in de spotlight. Zeker een aanrader nu zo zoetjes aan de zomer eraan begint te komen.

Jord Althuizen

Jord Althuizen, de man achter Smokey Goodness, begon met een missie om Nederland kennis te maken met een betere vorm van barbecueën. In de afgelopen jaren bouwde hij met zijn crew aan een BBQ-imperium zoals Nederland nog niet eerder kennis mee had gemaakt. Zijn kennis deelde hij ook in het 24Kitchen-programma BBQStreet. Nu zal hij jou nog eens inspireren met zijn gloednieuwe kookboek.

 

jord

Kookboek van de maand: BBQ Snack Attack

In dit gloednieuwe kookboek van Smokey Goodness ontdek je de allerlekkerste snacks die je op je BBQ kan maken. Van makkelijke en snelle snacks tot ook low & slow gerechten die je thuis kan maken. Voor de liefhebbers van sappige burgers, pittige drumsticks en krokante fritters is dit een kookboek die dit voorjaar niet mag ontbreken op je boekenplank.

Cripsy Griddled Bacon Corn Fritters credits Remko Kraaijeveld.jpg

Smokey Goodness

BBQ Snack Attack is één van de vele kookboeken die uitgebracht is onder Smokey Goodness. De echte BBQ-fanaten zweren bij de recepten en tips die in deze boeken staan. In de reeks vind je verschillende varianten waaronder een winter-editie, een special over lokale producten en slagers. Zoals de naam BBQ Snack Attack verklapt staan in deze editie de snacks centraal.

Smokey Goodness BBQ Snack Attack
ISBN:  9789043926768
Prijs: 24,99  

Over Kosmos Uitgevers 

Kosmos Uitgevers heeft al om en nabij 100 jaar ervaring met het uitgeven van non-fictie boeken. Ontdek een groot aanbod van lifestyleboeken over koken, voeding, gezondheid, reizen en spiritualiteit.