In het maandelijkse terugkerende rubriek Kookboek van de maand gaat 24Kitchen in samenwerking met Kosmos Uitgevers maandelijks een nieuw kookboek uitlichten. Deze maand staat het kookboek Karsu's Kitchen van 24Kitchen-chef Karsu in de spotlight. Zeker noemenswaardig want dit kookboek kwam op nummer 1 binnen op de Bestseller 60. En dit is waarom! 

Karsu

Karsu heeft een enorme passie voor koken en heeft inmiddels twee seizoenen van Karsu’s Turkse Keuken op 24Kitchen op haar naam staan. Daarnaast is de muzikant en zangeres. Sinds kort mag ze zichzelf ook auteur van haar eerste kookboek Karsu's Kitchen noemen.  

Kitchen

Kookboek van de maand: Karsu's Kitchen

In haar kookboek leert Karsu je meer over 75 haar favoriete Turkse recepten. De gerechten variëren recepten met vlees en vis tot vegetarisch en van ontbijt tot diner. Karsu heeft zelfs een heel hoofdstuk gewijd aan lekkere dipjes en mini-salades, oftewel typisch Turkse mezze. Waag jezelf aan een hummus met pastrami of maak een heerlijke ratatouille (şakşuka). 

Humus & Pastirma

Hatay

Karsu's Kitchen laat je niet alleen de heerlijke gerechten zien uit Turkije, maar laat ook het prachtige Hatay zien, de bijzondere regio waar Karsu vandaan komt. Haar persoonlijke verhaal en dat van haar familie vormt de rode draad door het hele kookboek. 

De kleurrijke beelden en verhalen staan in donker contrast met de recente aardbeving die plaatsvond in Turkije én Syrië. De regio Hatay en de familie van Karsu zijn hierbij zwaar getroffen. Daarom besloot Karsu alle winst van haar voorverkoop te doneren aan de slachtoffers. Dat heeft inmiddels al een half miljoen euro opgeleverd.

Ontdek het persoonlijke verhaal van Karsu, haar familie en Hatay in haar gloednieuwe kookboek Karsu's Kitchen.

Karsu’s Kitchen 
Prijs: 34,99  
Verschijningsdatum: 16 maart 

Over Kosmos Uitgevers 

Kosmos Uitgevers heeft al om en nabij 100 jaar ervaring met het uitgeven van non-fictie boeken. Ontdek een groot aanbod van lifestyleboeken over koken, voeding, gezondheid, reizen en spiritualiteit.