In de maandelijkse terugkerende rubriek Kookboek van de maand gaat 24Kitchen in samenwerking met Kosmos Uitgevers maandelijks een nieuw kookboek uitlichten. Deze maand staat het kookboek Kerst à la Petit gâteau centraal.

Petit gâteau

Deze Amsterdamse patisserie is een walhalla voor zoetekauwen. Vergis je niet in de grootte van de taartjes want ze zitten stuk voor stuk bomvol smaak. Meike en Patrice zijn het brein achter deze zoete winkel. Naast de patisserie worden er bij Petit gâteau ook workshops gegeven en is dit al het vijfde kookboek op hun naam.

Miniatuur

Kerst à la Petit gâteau 

Maak de lekkerste kerstfavorieten met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Ga aan de slag met een zijdezachte brioche of probeer eens een hartige variant van een kerstkoekje. Er zit ongetwijfeld voor iedereen wel een hapje naar wens tussen.
 

HAAL HIER Kerst à la Petit gâteau

Apfelstrudel

Nieuwsgierig naar dit kookboek? Dit is alvast een voorproefje. Een apfelstrudel is heerlijk op de skipiste maar maak je dus net zo makkelijk thuis. Dit heerlijke recept wil je maken!

apfelstrudel met poedersuiker

Kerst à la Petit gâteau 
ISBN 
9789043930932
Prijs: € 20,99

Over Kosmos Uitgevers 

Kosmos Uitgevers is al meer dan 100 jaar de grootste uitgever van lifestyleboeken van Nederland.  Bestsellerauteurs als Jamie Oliver, Karsu, Charlotte Labee, Jord Althuizen en de Zoete Zusjes vinden een uitgeefhuis bij Kosmos.