Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Kookboek: De Zilveren Lepel Vis
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Kookboek: De Zilveren Lepel Vis

Boeken
Kookboek: De Zilveren Lepel Vis
Al eerder is De Zilveren Lepel uitgebracht: een kookbijbel vol met authentieke seizoensgerechten. Onlangs is de Zilveren Lepel Vis verschenen, met meer dan 200 vis- en zeevruchtenrecepten.

Het boek staat vol met authentieke Italiaanse recepten, die relatief simpel beschreven zijn. Italiaanse koks zijn vindingrijk met veel soorten zeedieren, bijna elke streek heeft zijn eigen streekgerecht. De recepten zijn over het algemeen kort en behapbaar: de Italianen staan bekend om hun genialiteit in eenvoud.

Doordat op toegankelijke manier geschreven wordt, is het boek ook voor de beginnende thuiskok goed te volgen. Elk hoofdstuk gaat over een andere soort vis en begint met een beschrijving: de witte rondvis, platvis, vette vis, zoetwatervis, schaal- en schelpdieren zul je allemaal leren kennen. Bij de beschrijving van de vissoorten staan eventuele vervangers en hoe je deze vis het beste kunt bereiden.

Er staan ook een aantal basistechnieken in het boek: hoe je de schubben van een vis moet verwijderen, hoe je een vis schoonmaakt en hoe je vis fileert bijvoorbeeld. Doe je dit liever niet zelf? Vraag dan de visverkoper dit te doen, dan hoef je thuis alleen maar de eenvoudige recepten te volgen om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten
Kookboek: De Zilveren Lepel Vis

Ook interessant

  • Crème Brûlée-taart
    Voor iedereen die zijn Crème Brûlée ook altijd te weinig vind hebben we nu een grotere versie.
    voorbereidingstijd 30 min
    oventijd 25 min
    wachttijd 180 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Raquel Palla Lorden
    Raquel Palla Lorden

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Gevulde linzensoep met pastaschelpen
    Een rijkelijk gevulde linzensoep met pastaschelpjes en spekjes.
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 2,7

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Pompoen-linzensoep met aardappelkoekjes
    Een heerlijke vegetarische maaltijdsoep uit de Arabische keuken!
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 2,9

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Mounir Toub
    Mounir Toub recent

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 10:30 - 11:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  2. 11:00 - 12:10
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  3. 12:10 - 12:40
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  4. 12:40 - 13:15
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  5. 13:15 - 14:05
    Eva Longoria: Searching for Mexico
    (Nu op tv)
  6. 14:05 - 14:30
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  7. 14:30 - 14:50
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  8. 14:50 - 14:55
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  9. 14:55 - 15:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  10. 15:25 - 16:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  11. 16:00 - 16:35
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  12. 16:35 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  13. 17:00 - 17:25
    De Brigade
    (Nu op tv)
  14. 17:25 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  15. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  16. 18:30 - 19:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  17. 19:05 - 20:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  18. 20:10 - 21:20
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  19. 21:20 - 22:20
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  20. 22:20 - 23:00
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  21. 23:00 - 23:35
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  22. 23:35 - 23:55
    De Brigade
    (Nu op tv)
  23. 23:55 - 00:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  24. 00:30 - 01:05
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  25. 01:05 - 02:05
    The F Word
    (Nu op tv)
  26. 02:05 - 03:10
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  27. 03:10 - 03:55
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  28. 03:55 - 04:20
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  29. 04:20 - 04:50
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  30. 04:50 - 05:15
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  31. 05:15 - 05:45
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  32. 05:45 - 06:00
    De Brigade
    (Nu op tv)
  33. 06:00 - 06:35
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  34. 06:35 - 07:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  35. 07:05 - 07:20
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  36. 07:20 - 07:40
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  37. 07:40 - 08:00
    De Brigade
    (Nu op tv)
  38. 08:00 - 08:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  39. 08:30 - 09:00
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  40. 09:00 - 09:30
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  41. 09:30 - 10:00
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  42. 10:00 - 10:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  43. 10:30 - 11:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  44. 11:00 - 12:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  45. 12:00 - 13:10
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  46. 13:10 - 14:05
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  47. 14:05 - 14:45
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C