Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Nieuws
Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Eten kan een hemelse ervaring zijn – letterlijk! Het is lente en dat betekent dat het ballonvaartseizoen geopend is. Wat heeft dat met eten te maken? Alles, wanneer je eenmaal gehoord hebt van CuliAir: een restaurant van het hoogste niveau, gevestigd in een luchtballon. Elk jaar tussen april en september kunnen mensen een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in een zwevend restaurant met maar liefst 20 plaatsen. 

CuliAir is het restaurant van Angélique Schmeinck, bekend om haar verfijnde gerechten. Ze kent de boeren en telers met wie ze samenwerkt persoonlijk en gebruikt termen als ‘blije kip’ om uit te leggen wat de landhoen die ze voorschotelt is.

CuliAir is het enige restaurant ter wereld dat de hete lucht in de ballon gebruikt om gerechten te bereiden. Met een ingenieus katrolsysteem worden bijvoorbeeld kip en vis naar boven getakeld om in de luchtballon te garen. Na jarenlange ervaring weet de Meesterkok precies hoe lang haar producten nodig hebben. Op een klein gaspitje maakt ze verrukkelijke sauzen en garnituren warm om vervolgens prachtige gerechten te serveren. Als bezoeker sta je eigenlijk midden in de keuken, terwijl je geniet van spectaculaire uitzichten.

Een bezoek aan dit restaurant zou op de bucket list van elke food lover moeten staan. Door de hoogte en de spanning van het opstijgen staan al je zintuigen op scherp en lijken de gerechten en wijnen nog intenser te smaken. Bovendien heb je zelden zo’n mooi uitzicht op het Nederlandse landschap – reden te meer om de lokale producten die de chef serveert enorm te waarderen.

Alle details

De eerste data van CuliAir 2017 zijn bekend! Geniet op zaterdag 29 april, zaterdag 20 mei, vrijdag 2 juni, zondag 18 juni, zaterdag 1 juli of zaterdag 22 juli van de culinaire hoogstandjes van Angélique in de luchtballon. 

Tickets bestellen en info over arrangementen en prijzen

Hoe gaat een ballonvaart precies in z’n werk en is het wel iets voor mij? Lees het verslag van onze reporter (met hoogtevrees!)

Hoe kun je koken in een luchtballon? Bekijk de video

Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Ook interessant

  • Traybake met duchesses en pompoen

    Traybake met de feestdagen? Jazeker! Deze traybake met duchesses is fool proof en snel te maken.

    voorbereidingstijd 20 min
    oventijd 20 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Wim Ballieu
    Wim Ballieu

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    aviko
  • Linguine met ansjovisboter en saus van cherrytomaten
    Less is more is het credo van de Italiaanse keuken en deze linguine met ansjovisboter en saus van cherrytomaten is daar het perfecte voorbeeld van!
    average score: 3,1

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Haal de folie van de verpakking en zet het gehaktbrood in de voorverwarmde oven. Laat het circa 40 minuten garen.
  • Ramon's signature cheeseburger

    Sappig rundvlees, gesmolten kaas en verse toppings tussen een zacht bolletje. Deze cheeseburgers zijn perfect voor een gezellige avond thuis!

    voorbereidingstijd 120 min
    oventijd 50 min
    wachttijd 660 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Ramon Brugman
    Ramon Brugman buitenkeuken

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  1. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  2. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  3. Hugo ontdekt de Ierse dans
  4. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  5. Zo leef je authentiek in Dingle
  6. Zo leef je als een echte Dubliner
  7. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  8. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  9. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  10. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  11. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  12. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  13. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  14. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam
  15. In dit themapark eet je bij een Michelin-sterrenchef
  16. Een gezellige dag in Bathmen met Sjaak
  17. Een herbeleving in Harlingen met Tania Kross
  18. Een dag vol herinneringen in Amsterdam met Stijn van Vliet
  19. Een lopend buffet in Olst en omstreken met Marloes Coenen
  20. Een reis door de kunstwereld van Nuenen met Soenil Bahadoer

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 22:05 - 23:30
    Hairy Bikers Go West
    (Nu op tv)
  2. 23:30 - 00:00
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  3. 00:00 - 00:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  4. 00:35 - 01:05
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  5. 01:05 - 01:50
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  6. 01:50 - 02:10
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen
    (Nu op tv)
  7. 02:10 - 02:40
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen
    (Nu op tv)
  8. 02:40 - 03:30
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  9. 03:30 - 04:30
    Hairy Bikers Go West
    (Nu op tv)
  10. 04:30 - 04:55
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  11. 04:55 - 05:20
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  12. 05:20 - 05:40
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  13. 05:40 - 06:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  14. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  15. 06:25 - 06:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  16. 06:30 - 07:00
    Jamie's One-Pan Wonders
    (Nu op tv)
  17. 07:00 - 07:25
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  18. 07:25 - 07:45
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  19. 07:45 - 08:20
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  20. 08:20 - 08:55
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  21. 08:55 - 09:30
    Hugo Maakt Kennis: Ierland
    (Nu op tv)
  22. 09:30 - 09:55
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen
    (Nu op tv)
  23. 09:55 - 10:30
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  24. 10:30 - 11:05
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  25. 11:05 - 12:25
    Hairy Bikers Go West
    (Nu op tv)
  26. 12:25 - 12:55
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  27. 12:55 - 13:35
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  28. 13:35 - 14:35
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  29. 14:35 - 15:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  30. 15:00 - 15:30
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  31. 15:30 - 16:00
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  32. 16:00 - 16:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  33. 17:00 - 17:20
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  34. 17:20 - 17:55
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  35. 17:55 - 18:30
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  36. 18:30 - 19:00
    Jamie's One-Pan Wonders
    (Nu op tv)
  37. 19:00 - 20:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  38. 20:00 - 20:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  39. 20:40 - 21:10
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  40. 21:10 - 22:05
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  41. 22:05 - 22:40
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  42. 22:40 - 23:10
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  43. 23:10 - 23:40
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  44. 23:40 - 00:10
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C