Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Nieuws
Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Eten kan een hemelse ervaring zijn – letterlijk! Het is lente en dat betekent dat het ballonvaartseizoen geopend is. Wat heeft dat met eten te maken? Alles, wanneer je eenmaal gehoord hebt van CuliAir: een restaurant van het hoogste niveau, gevestigd in een luchtballon. Elk jaar tussen april en september kunnen mensen een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in een zwevend restaurant met maar liefst 20 plaatsen. 

CuliAir is het restaurant van Angélique Schmeinck, bekend om haar verfijnde gerechten. Ze kent de boeren en telers met wie ze samenwerkt persoonlijk en gebruikt termen als ‘blije kip’ om uit te leggen wat de landhoen die ze voorschotelt is.

CuliAir is het enige restaurant ter wereld dat de hete lucht in de ballon gebruikt om gerechten te bereiden. Met een ingenieus katrolsysteem worden bijvoorbeeld kip en vis naar boven getakeld om in de luchtballon te garen. Na jarenlange ervaring weet de Meesterkok precies hoe lang haar producten nodig hebben. Op een klein gaspitje maakt ze verrukkelijke sauzen en garnituren warm om vervolgens prachtige gerechten te serveren. Als bezoeker sta je eigenlijk midden in de keuken, terwijl je geniet van spectaculaire uitzichten.

Een bezoek aan dit restaurant zou op de bucket list van elke food lover moeten staan. Door de hoogte en de spanning van het opstijgen staan al je zintuigen op scherp en lijken de gerechten en wijnen nog intenser te smaken. Bovendien heb je zelden zo’n mooi uitzicht op het Nederlandse landschap – reden te meer om de lokale producten die de chef serveert enorm te waarderen.

Alle details

De eerste data van CuliAir 2017 zijn bekend! Geniet op zaterdag 29 april, zaterdag 20 mei, vrijdag 2 juni, zondag 18 juni, zaterdag 1 juli of zaterdag 22 juli van de culinaire hoogstandjes van Angélique in de luchtballon. 

Tickets bestellen en info over arrangementen en prijzen

Hoe gaat een ballonvaart precies in z’n werk en is het wel iets voor mij? Lees het verslag van onze reporter (met hoogtevrees!)

Hoe kun je koken in een luchtballon? Bekijk de video

Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Ook interessant

  • Vijgen-cheesecake

    Vijgen in de schappen? Geniet ervan zolang het seizoen duurt. In dit geval: een vijgen-cheesecake maken. Simpel en lekker!

    voorbereidingstijd 40 min
    wachttijd 190 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Raquel Palla Lorden
    Raquel Palla Lorden

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Koe lo yuk met ananas en witte rijst
    Koe lo yuk herken je vast wel van de menukaart van de Chinees. Met dit recept kun je het gerecht gemakkelijk zelfgemaakt op tafel zetten.
    voorbereidingstijd 45 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Job en Perry
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Makkelijke nasi goreng
    Nasi goreng maken doe je natúúrlijk zelf. Want dit heerlijke (en vegetarische) nasi goreng recept staat sneller op tafel dan je de afhaal kunt bellen.
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Danny Jansen
    Danny Jansen

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. Zo leef je authentiek in Dingle
  2. Zo leef je als een echte Dubliner
  3. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  4. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  5. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  6. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  7. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  8. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  9. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  10. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam
  11. In dit themapark eet je bij een Michelin-sterrenchef
  12. Een gezellige dag in Bathmen met Sjaak
  13. Een herbeleving in Harlingen met Tania Kross
  14. Een dag vol herinneringen in Amsterdam met Stijn van Vliet
  15. Een lopend buffet in Olst en omstreken met Marloes Coenen
  16. Een reis door de kunstwereld van Nuenen met Soenil Bahadoer
  17. Op zoek naar de beste roti in Utrecht met Amber Brantsen
  18. Jamie Westland onthult zijn favoriete plekken in Den Haag
  19. Foodtrends: Wat eten we in 2025?
  20. 7x smaakvolle budgetproof recepten voor iedereen

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 00:00 - 00:55
    Eva Longoria: Searching for Spain
    (Nu op tv)
  2. 00:55 - 01:50
    World Eats Bread
    (Nu op tv)
  3. 01:50 - 02:35
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  4. 02:35 - 03:00
    Andy and Ben Eat the World
    (Nu op tv)
  5. 03:00 - 03:30
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  6. 03:30 - 04:00
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  7. 04:00 - 04:25
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  8. 04:25 - 04:50
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  9. 04:50 - 05:10
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  10. 05:10 - 05:30
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  11. 05:30 - 05:45
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  12. 05:45 - 06:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  13. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  14. 06:25 - 06:55
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  15. 06:55 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  16. 07:15 - 07:40
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  17. 07:40 - 07:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  18. 07:55 - 08:25
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  19. 08:25 - 08:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  20. 08:55 - 09:25
    Andy and Ben Eat the World
    (Nu op tv)
  21. 09:25 - 10:00
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  22. 10:00 - 10:35
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  23. 10:35 - 11:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  24. 11:05 - 12:00
    Eva Longoria: Searching for Spain
    (Nu op tv)
  25. 12:00 - 13:00
    World Eats Bread
    (Nu op tv)
  26. 13:00 - 14:00
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  27. 14:00 - 14:35
    Andy and Ben Eat the World
    (Nu op tv)
  28. 14:35 - 14:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  29. 14:55 - 15:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  30. 15:00 - 15:35
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  31. 15:35 - 16:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  32. 16:10 - 16:45
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  33. 17:00 - 17:25
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  34. 17:25 - 17:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  35. 17:30 - 17:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  36. 17:55 - 18:30
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  37. 18:30 - 19:00
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  38. 19:00 - 20:00
    Jamie Oliver: Seasons
    (Nu op tv)
  39. 20:00 - 21:00
    Jamie: Fast & Simple
    (Nu op tv)
  40. 21:00 - 22:05
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  41. 22:05 - 22:35
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  42. 22:35 - 23:10
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  43. 23:10 - 23:40
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  44. 23:40 - 00:05
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C