Dit artikel is eerder verschenen op AD Koken & Eten. Meer culinair nieuws? Kijk dan hier.

Oma ‘Nana’ kan er gelukkig zelf ook wel om lachen. Elke keer als er een nieuw ingrediënt in de kom moet belanden, schiet het handje van kleinzoon Cade ertussen. En elke keer probeert oma het knuistje te pakken om te voorkomen dat een hand boter of suiker in zijn mond verdwijnt. Ze grijpt hem bij de kladden en probeert de peuter in het gareel te krijgen, maar hij is haar telkens te slim af. ‘Wacht Cade', roept ze. ‘Niet de bruine suiker opeten.’ 

De video van de Amerikaanse peuter Little King Cade werd op zijn eigen TikTok-kanaal zo'n 9500 keer bekeken maar de populariteit van de schattige bakpeuter (die in zijn video's een wit koksmutsje draagt) steeg met sprongen toen een ander kanaal de video gisteren promootte. Via Bartstoolsports trok het grappige filmpje al 2,3 miljoen kijkers. 

De reacties van kijkers variëren van razend omdat het kind niet wil luisteren (‘Ik ben nog nooit zo boos op een kind geweest’) tot gestrest (‘Dit maakte me zo gespannen als wat) en geamuseerd (‘Ben ik de enige die dit grappig vindt?).