Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Eten wat de natuur schaft
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Eten wat de natuur schaft

Boeken
Eten wat de natuur schaft

Bij het openslaan van True Food valt één ding gelijk op. De fotografie is om van te smullen. Dit kan geen toeval zijn. Carrie Solomon, de schrijfster van het boek, is culinair fotograaf en heeft al meerdere prijzen behaald met haar fotografiewerk.

Daarnaast is Carrie een hobbykok die het liefst met lokale seizoensproducten kookt. In dit boek legt ze uit waarom het goed is om een ‘locavoor’ te zijn. Als ‘locavoor’ eet je zoveel mogelijk producten die in jouw eigen streek geproduceerd worden. Eén van de redenen om dit na te streven, en gelijk een hele belangrijke, is dat er meer smaak zit aan lokale seizoensproducten. Ook zet je een maaltijd op tafel met kakelverse ingrediënten, waar een verhaal aan vastzit.

Beginnend met de lente wordt ieder jaargetijde vertegenwoordigd door eenvoudige recepten. Denk bijvoorbeeld aan een kalfscarpaccio of overheerlijke bietencake met ricottaglazuur.

De zomer staat voor veel bontgekleurde groentes en vruchten. Wist jij dat je frisse ingelegde dille-komkommer al binnen 24 uur klaar kan hebben? Carrie laat je zien hoe. In de Herfst en Winter worden de dagen korter en kouder, maar gerechten als de romige bloemkoolrisotto en kip knoedels met venkel houden je zeker warm.

Wil jij van gerechten smullen, gebonden aan het seizoen en eenvoudig te bereiden? Dan is het true love tussen jou en True Food.

De eerste stap naar het worden van een ‘locavoor’ is snel gezet. Je kan met gemak zelf een klein moestuintje aanleggen. Dan heb je verschillende ingrediënten nog dichter bij huis. Handige moestuinier-tips vind je hier.

Bestel hier het boek

Eten wat de natuur schaft

Ook interessant

  • Eendenborstfilet met sinaasappelsaus

    Eendenborstfilet bakken: klinkt moeilijk, is het niet. De truc? Eendenborst insnijden en een koude pan gebruiken. De rest lees je in dit recept van Rudolph.

    voorbereidingstijd 25 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Hete bliksem

    Een recept waarvoor we spontaan de polonaise inzetten: oma's recept hete bliksem met appels. Snel, en net zoals moeders 'm vroeger maakte. Aan tafel!

    average score: 3,8

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Bruine bonensoep

    Zin in een Hollandse bruine bonensoep? Dit recept voor een snelle bruine bonensoep is ideaal om op te warmen tijdens de koude(re) dagen.

    voorbereidingstijd 25 min
    average score: 4,4

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 11:00 - 12:10
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  2. 12:10 - 12:40
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  3. 12:40 - 13:15
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  4. 13:15 - 14:05
    Eva Longoria: Searching for Mexico
    (Nu op tv)
  5. 14:05 - 14:30
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  6. 14:30 - 14:50
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  7. 14:50 - 14:55
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  8. 14:55 - 15:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  9. 15:25 - 16:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  10. 16:00 - 16:35
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  11. 16:35 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  12. 17:00 - 17:25
    De Brigade
    (Nu op tv)
  13. 17:25 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  14. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  15. 18:30 - 19:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  16. 19:05 - 20:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  17. 20:10 - 21:20
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  18. 21:20 - 22:20
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  19. 22:20 - 23:00
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  20. 23:00 - 23:35
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  21. 23:35 - 23:55
    De Brigade
    (Nu op tv)
  22. 23:55 - 00:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  23. 00:30 - 01:05
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  24. 01:05 - 02:05
    The F Word
    (Nu op tv)
  25. 02:05 - 03:10
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  26. 03:10 - 03:55
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  27. 03:55 - 04:20
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  28. 04:20 - 04:50
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  29. 04:50 - 05:15
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  30. 05:15 - 05:45
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  31. 05:45 - 06:00
    De Brigade
    (Nu op tv)
  32. 06:00 - 06:35
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  33. 06:35 - 07:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  34. 07:05 - 07:20
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  35. 07:20 - 07:40
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  36. 07:40 - 08:00
    De Brigade
    (Nu op tv)
  37. 08:00 - 08:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  38. 08:30 - 09:00
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  39. 09:00 - 09:30
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  40. 09:30 - 10:00
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  41. 10:00 - 10:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  42. 10:30 - 11:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  43. 11:00 - 12:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  44. 12:00 - 13:10
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  45. 13:10 - 14:05
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  46. 14:05 - 14:45
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  47. 14:45 - 14:55
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C