Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Kerst
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Eten wat de natuur schaft
kerst
kerst
kersttips

Eten wat de natuur schaft

Boeken
Eten wat de natuur schaft

Bij het openslaan van True Food valt één ding gelijk op. De fotografie is om van te smullen. Dit kan geen toeval zijn. Carrie Solomon, de schrijfster van het boek, is culinair fotograaf en heeft al meerdere prijzen behaald met haar fotografiewerk.

Daarnaast is Carrie een hobbykok die het liefst met lokale seizoensproducten kookt. In dit boek legt ze uit waarom het goed is om een ‘locavoor’ te zijn. Als ‘locavoor’ eet je zoveel mogelijk producten die in jouw eigen streek geproduceerd worden. Eén van de redenen om dit na te streven, en gelijk een hele belangrijke, is dat er meer smaak zit aan lokale seizoensproducten. Ook zet je een maaltijd op tafel met kakelverse ingrediënten, waar een verhaal aan vastzit.

Beginnend met de lente wordt ieder jaargetijde vertegenwoordigd door eenvoudige recepten. Denk bijvoorbeeld aan een kalfscarpaccio of overheerlijke bietencake met ricottaglazuur.

De zomer staat voor veel bontgekleurde groentes en vruchten. Wist jij dat je frisse ingelegde dille-komkommer al binnen 24 uur klaar kan hebben? Carrie laat je zien hoe. In de Herfst en Winter worden de dagen korter en kouder, maar gerechten als de romige bloemkoolrisotto en kip knoedels met venkel houden je zeker warm.

Wil jij van gerechten smullen, gebonden aan het seizoen en eenvoudig te bereiden? Dan is het true love tussen jou en True Food.

De eerste stap naar het worden van een ‘locavoor’ is snel gezet. Je kan met gemak zelf een klein moestuintje aanleggen. Dan heb je verschillende ingrediënten nog dichter bij huis. Handige moestuinier-tips vind je hier.

Bestel hier het boek

Eten wat de natuur schaft

Ook interessant

  • Oliebollen-wentelteefjes
    Waren 30 oliebollen toch net iets te veel voor 5 mensen? Geen paniek! Met dit recept geef je je overgebleven bollen in een handomdraai een overheerlijk tweede leven.
    voorbereidingstijd 10 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Italiaanse oliebollen
    Hou je niet van de superzoete oliebollen? Probeer dan deze hartige Italiaanse oliebol. Hiermee kan je op een heerlijke wijze het nieuwe jaar in gaan.
    voorbereidingstijd 45 min
    wachttijd 45 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Vegan oliebollen

    Deze vegan oliebollen zijn knapperig van buiten, luchtig van binnen én hartststikke plantaardig. Probeer het recept van oliebollen-koning Hidde de Brabander.

    voorbereidingstijd 30 min
    wachttijd 60 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hidde de Brabander
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 09:25 - 09:55
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  2. 09:55 - 10:00
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  3. 10:00 - 10:30
    24Kitchen Feestdagen met Rudolph
    (Nu op tv)
  4. 10:30 - 11:00
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  5. 11:00 - 11:50
    Jamie's Eat Yourself Healthy
    (Nu op tv)
  6. 11:50 - 12:45
    Jamie's Cook Ahead Christmas
    (Nu op tv)
  7. 12:45 - 13:40
    Jamie Oliver: Seasons
    (Nu op tv)
  8. 13:40 - 14:10
    De Brigade
    (Nu op tv)
  9. 14:10 - 14:40
    De Brigade
    (Nu op tv)
  10. 14:40 - 15:00
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1
    (Nu op tv)
  11. 15:00 - 15:30
    24Kitchen Feestdagen met Rudolph
    (Nu op tv)
  12. 15:30 - 16:00
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  13. 16:00 - 16:30
    Snel met Miljuschka Kerst
    (Nu op tv)
  14. 16:30 - 16:50
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  15. 16:50 - 17:10
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1
    (Nu op tv)
  16. 17:10 - 17:35
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  17. 17:35 - 18:00
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  18. 18:00 - 18:30
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  19. 18:30 - 19:00
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  20. 19:00 - 19:30
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  21. 19:30 - 20:00
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  22. 20:00 - 20:55
    Ainsley's Festive Flavours 2024
    (Nu op tv)
  23. 20:55 - 21:50
    Gordon Ramsay: Uncharted 3
    (Nu op tv)
  24. 21:50 - 22:50
    Jamie Cooks Christmas
    (Nu op tv)
  25. 22:50 - 23:20
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  26. 23:20 - 23:50
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  27. 23:50 - 00:40
    Gordon Ramsay: Uncharted 3
    (Nu op tv)
  28. 00:40 - 01:35
    Ainsley's Festive Flavours 2024
    (Nu op tv)
  29. 01:35 - 02:25
    Jamie Cooks Christmas
    (Nu op tv)
  30. 02:25 - 02:50
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  31. 02:50 - 03:20
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  32. 03:20 - 03:45
    24Kitchen Feestdagen met Rudolph
    (Nu op tv)
  33. 03:45 - 04:10
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  34. 04:10 - 04:35
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  35. 04:35 - 05:00
    Snel met Miljuschka Kerst
    (Nu op tv)
  36. 05:00 - 05:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  37. 05:15 - 05:30
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1
    (Nu op tv)
  38. 05:30 - 05:45
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1
    (Nu op tv)
  39. 05:45 - 05:55
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  40. 05:55 - 06:00
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  41. 06:00 - 07:05
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  42. 07:05 - 07:10
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  43. 07:10 - 07:15
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  44. 07:15 - 07:20
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  45. 07:20 - 08:05
    Eva Longoria: Searching for Spain
    (Nu op tv)
  46. 08:05 - 08:35
    In the Spirit with Lindsay & Curtis
    (Nu op tv)
  47. 08:35 - 08:40
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  48. 08:40 - 09:10
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  49. 09:10 - 09:35
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  50. 22:25 - 23:25
    Jamie's Eat Yourself Healthy
    (Nu op tv)
  51. 23:25 - 00:20
    Jamie's Cook Ahead Christmas
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C