Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Eet de wereld beter
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Eet de wereld beter

Boeken
Eet de wereld beter

Het bekende AVG’tje (aardappels, vlees, groente) is in de loop der jaren flink veranderd. Groente wordt steeds belangrijker op het bord en steeds meer mensen letten bewust op wat ze eten. Een kleiner stuk vlees en af en toe een dagje geen vlees is heel goed voor onze aardbol. Wat wij eten heeft namelijk een grote invloed op de wereld.

In de oertijd was het noodzakelijk om veel vlees te eten, maar tegenwoordig is vlees een luxeproduct. Genieten van voedsel en zorgen dat de volgende generaties ook goed kunnen eten is helemaal niet ingewikkeld. Wat is nou precies duurzaam? En waarom is duurzaam eten zo belangrijk? In dit filmpje wordt een ingewikkeld verhaal simpel en kort uitgelegd.

En iedereen kan meehelpen: kookboeken bieden dagelijkse inspiratie voor een dagje zonder vlees, in restaurants zie je steeds meer recepten met groente in de hoofdrol en zelf kun je jouw kennis over duurzaam en gezond eten overbrengen. Door te koken met minder dierlijk eten, meer duurzaam eten, meer inspiratie en meer variatie kun je de wereld veranderen met je vork!

Groentechips

Ook interessant

  • Loempia gevuld met nasi

    Deze rijstloempia wordt ook wel de kroepia genoemd. Een keer wat anders dan normaal en errrrug lekker!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Job en Perry
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Snelle pekingeend met Chinese pannenkoekjes
    Oelala! Deze snelle pekingeend met Chinese pannenkoekjes zien er ontzettend lekker uit. En ze smaken ook nog eens fantastisch!
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Job en Perry
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Okonomiyaki

    Vandaag eten we okonomiyaki. Oftewel Japanse hartige pannenkoeken. Itadakimasu!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 19:00 - 20:00
    Jamie Oliver: Seasons
    (Nu op tv)
  2. 20:00 - 21:00
    Jamie: Fast & Simple
    (Nu op tv)
  3. 21:00 - 22:05
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  4. 22:05 - 22:35
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  5. 22:35 - 23:10
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  6. 23:10 - 23:40
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  7. 23:40 - 00:05
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  8. 00:05 - 01:05
    Jamie Oliver: Seasons
    (Nu op tv)
  9. 01:05 - 02:10
    Jamie: Fast & Simple
    (Nu op tv)
  10. 02:10 - 03:00
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  11. 03:00 - 03:25
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  12. 03:25 - 03:50
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  13. 03:50 - 04:20
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  14. 04:20 - 04:50
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  15. 04:50 - 05:15
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  16. 05:15 - 05:35
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  17. 05:35 - 05:55
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  18. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  19. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  20. 06:25 - 06:55
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  21. 06:55 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  22. 07:15 - 07:40
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  23. 07:40 - 07:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  24. 07:55 - 08:25
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  25. 08:25 - 08:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  26. 08:55 - 09:25
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  27. 09:25 - 09:55
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  28. 09:55 - 10:35
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  29. 10:35 - 11:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  30. 11:05 - 12:05
    Jamie Oliver: Seasons
    (Nu op tv)
  31. 12:05 - 13:10
    Jamie: Fast & Simple
    (Nu op tv)
  32. 13:10 - 14:15
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  33. 14:15 - 14:55
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  34. 17:55 - 18:30
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  35. 18:30 - 19:00
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  36. 19:00 - 19:30
    For the Love of Bread
    (Nu op tv)
  37. 19:30 - 20:00
    For the Love of Bread
    (Nu op tv)
  38. 20:00 - 21:00
    Roux Down The River: The Thames
    (Nu op tv)
  39. 21:00 - 22:00
    Gordon Ramsay: Uncharted
    (Nu op tv)
  40. 22:00 - 23:00
    Ainsley's Fantastic Flavours 2
    (Nu op tv)
  41. 23:00 - 23:30
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  42. 23:30 - 00:00
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  43. 00:00 - 01:00
    Gordon Ramsay: Uncharted
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C