Kijk zondag om 17:00 uur naar Jamie Cooks Italy. 

In de derde aflevering van Jamie Cooks Italy duikt Jamie de smalle straatjes van Napels in en ontdekt hij de snack die de voorloper van de pizza zou zijn. Daarna laat hij ons zien hoe je zelf thuis de ultieme pizza kan maken.

Hierna bezoekt Jamie het prachtige pastel gekleurde eiland Procida, waar hij omver geblazen wordt door de sensationele gerechten met zeevruchten die hij nog nooit zó heeft gezien. Hierop inspireerde Jamie zijn kleurrijke Zuid-Italiaanse Acquapazza, ook wel vis in 'het gekke water' genoemd. 

In de derde aflevering maakt Jamie nog veel meer overheerlijke gerechten zoals spaghetti met tonijn, courgette en fijngehakte amandelen. En tot slot komen er ook nog verrukkelijke gerechten aan bod zoals de gebarbecuede lamskebab met sappige spek, verse kruiden en knapperig brood op een Italiaanse aardappelpuree met pecorino (Italiaanse schapenkaas) en peterselie. 

Loopt het water je nu in de mond? Kijk dan zondag om 17:00 uur naar Jamie Cooks Italy en kijk na afloop op 24Kitchen.nl voor de bijbehorende recepten.