Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • BBQ
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. De Zilveren Lepel Pasta
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

De Zilveren Lepel Pasta

Boeken
De Zilveren Lepel Pasta

De Zilveren Lepel is een boek dat in Italië al meer dan 60 jaar wordt verkocht en van generatie op generatie wordt doorgegeven. De makers van dit standaardwerk hebben nu een nieuw boek gemaakt, dat puur en alleen over pasta gaat: ‘Il Cucchiaio d’Argento – Pasta’ oftewel De Zilveren Lepel – Pasta.

"De gast wacht op de pasta, de pasta niet op de gast", aldus Roberto Payer, directeur van het Hilton Amsterdam in het voorwoord. En als je de recepten bekijkt die in De Zilveren Lepel staan begrijp je maar al te goed waarom. Pasta in allerlei vormen en kleuren, van verschillende ingrediënten en met de lekkerste sauzen bereid versiert de pagina’s van het 335 pagina’s tellende boek. De grote geheimen van het maken van pasta worden onthuld in deze must have voor iedere liefhebber van de Italiaanse keuken.

Pasta is nog niet zo heel lang ingeburgerd in Nederlandse huishoudens, maar het is inmiddels niet meer weg te denken. Als je tot in de puntjes wil weten hoe pasta gemaakt wordt, hoe je het precies al dente kookt en wat je er allemaal mee kan, dan mag De Zilveren Lepel niet in je boekenkast ontbreken.

Bestel het boek hier.

De Zilveren Lepel Pasta

Ook interessant

  • Ariël's zeesterdip

    Deze hapjes zijn geïnspireerd op de zee, zijn snel klaar en vooral lekker na een dag zwemmen of spelen in het zand!

    voorbereidingstijd 15 min
    wachttijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Belle's betoverende aardbeienrozen

    Simpele combinaties zijn vaak het allerlekkerst. Zo ook aardbeien met slagroom. Een ultieme klassieker!

    voorbereidingstijd 10 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
    Nieuws
  1. The Happy Pear: de tweeling die koos voor een plantaardig dieet
  2. De Brabander Bakt: hét boek voor iedere thuisbakker
  3. Dit boek wil je hebben: Miljuschka's Street Food Vietnam
  4. Download gratis ons nieuwste e-book vol inspiratie voor Pasen
  5. Hét kookboek over koken voor kinderen: Zoete Spruiten
  6. Het nieuwste boek van Danny Jansen: Wokking Lekker!
  7. Het boek voor elk gezin: Super Food Family Classics
  8. FEEST! Het hele jaar door feestelijke gerechten
  9. Patisserie van Hidde de Brabander: hét boek voor de (thuis)banketbakker
  10. Zomerse boeken speciaal voor food lovers
  11. De Arabische Keuken volgens Mounir
  12. Nieuw kookboek van Estée: Vlees noch Vis
  13. Pascale Naessens’ Mijn Pure Keuken gebundeld in een kookboek
  14. Hebban Awards 2015: de beste kookboeken
  15. Puur eten dat je gelukkig maakt 2
  16. Jamie Olivers recepten voor een gezonder en gelukkiger leven
  17. Nu verkrijgbaar: het boek Zoals Alleen Oma Dat Kan van Danny Jansen
  18. Danny's Azië genomineerd als Kookboek van het jaar
  19. Miljuschka’s Food Trucks: het eerste boek van Miljuschka
  20. Eten wat de natuur schaft

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 20:40 - 21:15
    Estée In Parijs
    (Nu op tv)
  2. 21:15 - 22:15
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  3. 22:15 - 23:15
    Ainsley's Taste of Malta
    (Nu op tv)
  4. 23:15 - 23:50
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  5. 23:50 - 00:20
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  6. 00:20 - 00:55
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  7. 00:55 - 01:35
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  8. 01:35 - 02:05
    Estée In Parijs
    (Nu op tv)
  9. 02:05 - 02:30
    Estée In Parijs
    (Nu op tv)
  10. 02:30 - 03:20
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  11. 03:20 - 04:10
    Ainsley's Taste of Malta
    (Nu op tv)
  12. 04:10 - 04:35
    Nadiya Bakes
    (Nu op tv)
  13. 04:35 - 05:05
    Everyday Gourmet Sweet Edition
    (Nu op tv)
  14. 05:05 - 05:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  15. 05:25 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  16. 05:40 - 05:55
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  17. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  18. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  19. 06:25 - 06:55
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  20. 06:55 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  21. 07:15 - 07:35
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  22. 07:35 - 07:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  23. 07:55 - 08:25
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  24. 08:25 - 08:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  25. 08:55 - 09:30
    Estée In Parijs
    (Nu op tv)
  26. 09:30 - 10:00
    Estée In Parijs
    (Nu op tv)
  27. 10:00 - 10:35
    Nadiya Bakes
    (Nu op tv)
  28. 10:35 - 11:10
    Everyday Gourmet Sweet Edition
    (Nu op tv)
  29. 11:10 - 12:10
    Ainsley's Taste of Malta
    (Nu op tv)
  30. 12:10 - 12:50
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  31. 12:50 - 13:25
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  32. 13:25 - 14:25
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  33. 14:25 - 15:00
    Estée In Parijs
    (Nu op tv)
  34. 15:00 - 15:35
    Nadiya Bakes
    (Nu op tv)
  35. 15:35 - 16:05
    Everyday Gourmet Sweet Edition
    (Nu op tv)
  36. 17:30 - 17:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  37. 17:55 - 18:30
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  38. 18:30 - 19:00
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  39. 19:00 - 20:00
    Morimoto's Sushi Master 2
    (Nu op tv)
  40. 20:00 - 20:35
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  41. 20:35 - 21:05
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  42. 21:05 - 22:05
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  43. 22:05 - 22:35
    Taste of Australia with Hayden Quinn
    (Nu op tv)
  44. 22:35 - 23:05
    Taste of Australia with Hayden Quinn
    (Nu op tv)
  45. 23:05 - 23:30
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  46. 23:30 - 00:00
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C