Het Chocoa Festival is een jaarlijks cacao- en chocolade evenement en staat dit jaar in het teken van verduurzaming van de cacaoketen: Chocoa streeft naar 'good cacao and better chocolate'. Op het festival leer je alles over dit geliefde en veelzijdige ingrediënt.

Kan jij ook maar geen genoeg krijgen van die verleidelijke chocolade? Dan is dit festival helemaal iets voor jou! Maak kennis met de kracht van rauwe cacao, leer waarom je cacaobonen moet roosteren voordat je er chocolade van maakt, doe mee met een cacao meditatie sessie en kies de lekkerste warme chocolademelk. Ga naar de lezingen over de toekomst van chocolade en bezoek een deel van de indrukwekkende expositie Bitter Chocolate Stories van Tony's Chocolonely. Deze expositie vertelt het verhaal achter kinderarbeid in West-Afrika, waar veel kinderen in slechte omstandigheden op cacaoplantages werken.

Nu vergeten we bijna het allerleukste: PROEF! Met vele verschillende chocolademerken en -producenten verdeeld over meer dan 75 stands heb je de hele dag nodig om alle overheerlijke soorten en smaken te proberen. Aan het eind van de dag ga jij als een engeltje uit deze chocoladehemel, helemaal voldaan terug naar huis.

Tickets kosten €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (6-17 jaar). Maak nu gebruik van de speciale BE MY VALENTINE tickets: 2 personen voor €20.

Chocoa Festival vindt plaats op 24 en 25 februari 2018 van 10:00 tot 18:00. Meer informatie en het programma vind je op www.chocoa.nl.