Boeken

Ontvang een gratis kookmagazine

Ben je ook zo benieuwd naar Jamie Olivers dierbaarste kookboek of naar het favoriete recept van Paul de Leeuw? En wat is nu eigenlijk de functie van het kookboek? Je leest het allemaal in Genot, een bijzonder tijdschrift dat verschijnt ter gelegenheid van de Kookboeken7daagse.

Bekijk in het kooktijdschrift verder de leukste kinderkookboeken, het verhaal van kookboekhandeleigenaresse Jonah Freud, een poëtische strip van Jules Deelder en een interview met foodstylist Yvette van Boven. Daarnaast vind je heerlijke recepten om zelf thuis te maken, slimme tips van culinaire insiders zoals fotograaf Tony le Duc, Wouter Klootwijk en de bekende culinair journalist Johannes van Dam. Bovendien is het tijdschrift voorzien van prachtige foto’s.

Van zaterdag 10 november t/m zaterdag 17 november vindt voor de 3e keer de Kookboeken7daagse plaats. Tijdens deze dagen ontvang je bij aankoop van € 12,50 aan (kook)boeken dit magazine gratis.

Tijdens de Kookboeken7daagse zijn in kookwinkels, boekwinkels en warenhuizen in heel Nederland evenementen rondom kookboeken. Chefkoks koken gerechten uit hun eigen kookboeken, auteurs geven tips & trucs of schrijven een persoonlijke boodschap in je boek.