Boeken

Krachtvoer volgens Rens Kroes

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van Rens Kroes, het jongere zusje van Doutzen. Met een biologische boer als opa, een kruidenvrouwtje als oma, een voedingsdeskundige als moeder een supermodel-zus is het niet verwonderlijk dat Rens Kroes bewust met gezonde en eerlijke voeding aan de slag is gegaan. Toen ze in New York studeerde nam ze haar eigen biologische gerechtjes al mee naar de campus en met haar boek Powerfood maakt ze ons deelgenoot van al het lekkers dat ze in de loop der jaren aan recepten bedacht heeft.

De recepten in Powerfood zijn  overzichtelijk ingedeeld in soorten gerechten: ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, spreads en drinks. Deze gerechten zijn soms praktisch (bak in het weekend alvast voor elke ochtend van de week de Ontbijtcake), vaak een lust voor het oog (de Minipizza’s zullen het goed doen op feestjes), en in elk geval gezond en lekker. 

"Gezond eten begint met de juiste boodschappen", luidt het devies en de producten die Kroes gebruikt zijn dan ook puur en eerlijk. Handig: achterin het boek staan veel van deze ingrediënten  nog eens apart benoemd met informatie en weetjes erover. 

Bestel hier het boek