Boeken

Groen eten en leven

Rebecca Leffler is een Franse journalist en blogger die schippert tussen de wereldsteden New York en Parijs. Volgens haar is groen in de breedste zin van het woord, dus planten, groenten, peulvruchten, knollen, fruit, granen, kruiden, zaden, noten en pitten, niet saai of eentonig, maar juist enorm kleurrijk en zelfs chique. In haar boek Groen is geweldig! schrijft ze over haar veganistische lifestyle en hoe iedereen het kan, plus heerlijke recepten.

Dit boek is niet alleen voor veganisten en vegetariërs, het is ook zeer geschikt voor iedereen die eens iets nieuws wil proberen. Op vlotte manier en met humor vertelt ze wat vegan inhoudt en wat allemaal in haar keukenkastje staat. Dan volgen de basisrecepten, van amandel- en andere notenmelk tot zonnige saus en Caesar-dressing. De recepten hebben grappige namen, zoals Totally Wild Pumpkin gevuld met wilde rijst, beautiful brownies en puike paddenstoelen en zijn allemaal gerangschikt per seizoen. Opvallend is dat de recepten voor 1 persoon zijn geschreven, speciaal voor degene die alleen eet, je kunt de hoeveelheden natuurlijk verdubbelen of zelfs vertienvoudigen.

Naast recepten zijn ook yoga-oefeningen aan het boek toegevoegd: voor extra energie vroeg in de ochtend, een stralend voorkomen in de zomer of gewoon voor een goed humeur.

Klik hier om het boek te bestellen