Boeken

Authentiek Italiaans met de zusjes Chiappa

Maak kennis met de zusjes Michela, Emanuela en Romina Chiappa. Geboren in Wales als dochters van een Britse moeder en een Italiaanse vader. Hun motto is dan ook niet uit de lucht gegrepen: Italian flavour, British style. In Engeland heeft Michela, de oudste van de drie, al haar eigen tv-programma en de zussen hebben een gezamenlijk blog op www.thechiappas.com. Nu kunnen we ook in het Nederlands genieten van wat de goedlachse zussen te bieden hebben met hun kookboek Simply Italian.

De Italiaanse keuken is een van de populairste in Nederland. De zusjes Chiappa leggen met hun boek op een vrolijke en persoonlijke manier de basisbeginselen van Italiaans koken uit. Welke ingrediënten moet je altijd in huis hebben? Altijd al willen weten hoe dat nou precies zit met Italiaanse gangen, zoals primi en secondi piatti? Wat neemt een Italiaan mee naar een picknick? 

De zusjes leggen het haarfijn uit en voorzien je van de lekkerste, authentiek Italiaanse recepten en tips. De recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven om via Michela, Emanuela en Romina in Nederland terecht te komen. 

Bestel het boek hier.