De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

southern peach pie

75 min kooktijd
Southern Peach Pie

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Piedeeg
Meng de bloem, bakpoeder en het zout. Maak een kuiltje in bloem en meng daarin de boter, roomkaas, water en de azijn. Kneed beetje bij beetje de bloem erdoor en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast.

Vulling
Meng de suiker, lichte basterdsuiker, bloem en het kaneelpoeder. Snijd de perziken in parten en meng ze met het suikermengsel. Rol het piedeeg dun uit en bekleed de vorm met het deeg. Prik het deeg in met een vork en verdeel het perzikenmengsel over het deeg.

Topping
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Klop het eiwit los. Meng het eiwit met de pecannoten, amandelen en de suiker. Verdeel de topping over de perziken. Bak de taart in circa 45 minuten goudbruin en gaar. Bestuif voor het serveren met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker