Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Hak de dadels en de noten fijn. Pel de bananen en prak ze tot pulp. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng havermout, zout, dadels en de noten door de bananenpulp en meng er de helft van de kaneel door. Verdeel het mengsel in de bakvorm en druk aan. Bestuif met de rest van de kaneelpoeder en bak in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Snijd de lauwe koek in stukken.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee