Bereiding:
Vet de springvorm in en bekleed met bakpapier. Snijd de dadels in reepjes. Breek de koekjes in kleine stukjes. Smelt de boter en voeg de suiker toe. Blijf roeren tot alles is is opgelost. Klop het ei los in een kommetje en voeg al roerende het ei toe aan de botermengsel. Roer door tot een gladde saus. Voeg de dadels toe en laat ze even warm worden. Voeg vervolgens de koekjes toe en de helft van de kokosrasp. Meng alles goed door. Schenk het dadelmengsel in de vorm, druk aan met een lepel en laat in circa 2 uur afkoelen in de koelkast.
Keer de taart om en bestrooi met de rest van de kokos.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties