De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zoetzure sjalotten

Reis weg naar Italië met deze heerlijke zoetzure sjalotten. 

15 min voorbereidingstijd
60 min kooktijd
uien.jpg

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Reis weg naar Italië met deze heerlijke zoetzure sjalotten. 

Bereidingswijze

Stap 1: 
Pel de sjalotten. Halveer eventueel de sjalotten. Pel de teen knoflook en snijd deze in plakjes. 

Stap 2: 
Doe de natuurazijn, suiker, water, mosterdzaad en een snuf peper en zout in een ruime pan. Breng dit aan de kook.Voeg de sjalotten en knoflook toe en kook dit met een deksel op de pan nog 5 minuten verder. 

Stap 3: 
Vul de gesteriliseerde pot met de zoetzure sjalotten en vocht, voeg de verse basilicum toe aan de pot. Draai de deksel erop en zet de pot op zijn kop weg om af te koelen.  
Serveer de zoetzure sjalotten als een hapje, door een salade, of als bijgerecht. 

 

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker