De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zalmtaart met spinazie

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zalmtaart met spinazie

Bereidingswijze

Beboter de taartvorm. Bestrijk de vellen filodeeg met olijfolie en leg de vellen gedrapeerd in de taartvorm zodat een iets opstaande rand ontstaat. Kook de rijst. Verdeel de gekookte rijst over het filodeeg. was de spinazie en bak dit samen met knoflook heel kort aan in een pan totdat het wat geslonken is. Verdeel de spinazie over de rijst.

Snijd de zalm in niet te dunne stukjes en verdeel ze over de taart. Verbokkel de fetakaas en verdeel deze samen met de olijven over de taart. Breng alles op smaak met zout en peper en bak de zalmtaart ongeveer 20 minuten in een oven van 200 ºC graden.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.