Beboter de taartvorm. Bestrijk de vellen filodeeg met olijfolie en leg de vellen gedrapeerd in de taartvorm zodat een iets opstaande rand ontstaat. Kook de rijst. Verdeel de gekookte rijst over het filodeeg. was de spinazie en bak dit samen met knoflook heel kort aan in een pan totdat het wat geslonken is. Verdeel de spinazie over de rijst.
Snijd de zalm in niet te dunne stukjes en verdeel ze over de taart. Verbokkel de fetakaas en verdeel deze samen met de olijven over de taart. Breng alles op smaak met zout en peper en bak de zalmtaart ongeveer 20 minuten in een oven van 200 ºC graden.
Zalmtaart met spinazie
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties