Rooster de pistachenootjes circa 5 minuten in een droge koekenpan. Schil en rasp de winterpeen. Snijd de witlof in reepjes. Snijd de schil van de mandarijntjes en snijd de partjes eruit. Knijp het overgebleven sap uit de mandarijnen en bewaar voor de dressing. Meng de pistachenootjes met de winterpeen, witlof, mandarijnen en de rozijnen.
Meng voor de dressing het sap van de mandarijnen met een beetje zout en versgemalen peper, het sap van de limoen en de mosterd en roer de olie er druppelsgewijs door. Meng de dressing door de salade.
Verdeel de salade over borden en verdeel de zalm erover.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
wortel-witlofsalade
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties