De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Wortel-witlofsalade

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Wortel-witlofsalade

Bereidingswijze

Rooster de pistachenootjes circa 5 minuten in een droge koekenpan. Schil en rasp de winterpeen. Snijd de witlof in reepjes. Snijd de schil van de mandarijntjes en snijd de partjes eruit. Knijp het overgebleven sap uit de mandarijnen en bewaar voor de dressing. Meng de pistachenootjes met de winterpeen, witlof, mandarijnen en de rozijnen. Meng voor de dressing het sap van de mandarijnen met een beetje zout en versgemalen peper, het sap van de limoen en de mosterd en roer de olie er druppelsgewijs door. Meng de dressing door de salade.

Verdeel de salade over borden en verdeel de zalm erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.