De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

wortail

15 min kooktijd
Wortail

Een recept van

Corria Houthuizen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil en snijd de wortel. Snijd de ananas in stukjes. Schil en snijd de gember. Pers de citroenen.
Pureer de wortel, ananas, gember, citroensap en honing in de blender tot een glad mengsel.
Vul de glazen met wat ijsschilfers en schenk hier de wortail op. Garneer met takjes peterselie of koriander. 

TIP:
Vind je de wortail te dik? Voeg er naar smaak sinaasappelsap aan toe. 


Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker