De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Witte bonen-radijssalade

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Witte bonen-radijssalade

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan voor. Rasp de schil van de sinaasappel en meng de sinaasappelrasp met een scheutje olijfolie. Snijd de ciabatta in plakken en bestrijk met de sinaasappelolie. Gril de sneetjes ciabatta aan één kant tot ze een mooie grillstreep hebben.

Pluk en hak de peterselie fijn. Pers de sinaasappel uit. Meng het sap van de sinaasappel met honing en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng er al roerend de olijfolie door. Voeg de peterselie toe en roer goed door.

Pel en snijd de ui in halve ringen. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Halveer de cherrytomaatjes. Spoel de bonen af. Meng de ui, radijsjes, cherrytomaatjes en de witte bonen met de dressing en meng de rucola er voorzichtig door.

Verdeel de salade over borden en leg de sneetjes ciabatta erbij.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.