De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vegetarische paella

25 min kooktijd
Vegetarische paella

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm 2 eetlepels bouillon en week hierin de saffraandraadjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Snijd de courgette, aubergine en paprika in blokjes. Verwarm olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de courgette, aubergine en paprika mee. Voeg de rijst toe en bak mee tot de korrels glazig zijn. Blus af met de bouillon en saffraan en kook tot de rijst gaar is. Ontvel intussen de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Kook de sperziebonen beetgaar. Voeg de tomaten en bonen vlak voor het serveren toe aan de paella. Breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker