Stappenplan
-
Schaaf de courgette en venkel in dunne linten met een dunschiller of mandoline.
-
Doe de linten van courgette en venkel in een mengkom en voeg de oregano, citroenrasp en sap en de extra vierge olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper en schep alles goed om.
-
Rooster de zonnebloempitten met het gerookt-paprikapoeder en de eetlepel olie in een koekenpan voor ca 3 minuten.
-
Verwarm de laatste 100 ml olie in een kleine pan en frituur de kappertjes voor 2 minuten. Gebruik een schuimspaan om ze uit de pan te halen en laat ze op keukenpapier uitlekken.
-
Leg de linten van courgette en venkel op een mooie serveerschaal en rasp de Parmezaan erover. Verdeel als laatst de geroosterde zonnebloempitten, gefrituurde kappertjes en waterkers over de schaal.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties