De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vegaburgers

Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika fijn. Snijd de champignons fijn. Giet de mais af. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de groente circa 5 minuten. Zet het vuur uit en laat de groente circa 10 minuten afkoelen. Breng op smaak met het komijn- en paprikapoeder, een beetje zout en wat versgemalen peper. Giet de bonen af en stamp fijn met de pureestamper. Snijd de koriander fijn. Meng de bonenpasta met de groente, panko en de koriander. Maak burgers van het mengsel en gril ze op de bbq om en om gaar en goudbruin.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Vegaburgers

Bereidingswijze

Vegaburgers
Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika fijn. Snijd de champignons fijn. Giet de mais af. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de groente circa 5 minuten. Zet het vuur uit en laat de groente circa 10 minuten afkoelen. Breng op smaak met het komijn- en paprikapoeder, een beetje zout en wat versgemalen peper. Giet de bonen af en stamp fijn met de pureestamper. Snijd de koriander fijn. Meng de bonenpasta met de groente, panko en de koriander. Maak burgers van het mengsel en gril ze op de bbq om en om gaar en goudbruin.

Garnituren
Snijd de broodjes open. Gril de broodjes kort op een dakpan tussen de kolen van de bbq. Snijd de tomaten in plakjes. Pluk de little gem.

Serveren
Beleg de broodjes met de burgers en garnituren. 

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.