1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Vet de vorm in met boter en bedek de bodem met een stuk bakpapier.
2. Mix de boter met de suiker wit en romig. Mix één voor één de eieren erdoor.
3. Spatel vervolgens in delen de bloem en het bakpoeder erdoor.
4. Schep het beslag in de vorm. Breek de chocoladereep in stukken en steek in het beslag. Bak de cake circa 30 minuten in de oven.
5. Maak ondertussen de saus: Doe de boter met de basterdsuiker en slagroom in een steelpan, verwarm en roer tot de boter en suiker gesmolten zijn.
6. Haal de cake uit de oven en laat iets afkoelen. Prik er met een satéprikker gaatjes in en giet de toffeesaus er overheen. Zet 20-30 minuten in de koelkast.
7. Verwijder de rand van de springvorm. Breek de tweede chocoladereep in stukken en stapel op de taart, strooi er nog een klein beetje zeezout over. 8. Snijd de taart in punten en serveer.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
0 reacties