De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Toast St. Moritz

Heerlijke eenvoudige toast met kaas, peer en mosterdmayonaise!

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Toast St. Moritz

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de peren en ze in plakjes. Meng de mosterd en mayonaise. Rooster de boterhammen en bestrijk ze met de mosterdmayonaise. Beleg met plakjes peer en plakken kaas. Zet ze circa 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Dit recept komt uit de aflevering over St Moritz van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.