Noedels
- Kook de noedels gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Tempura broccoli
- Meng in een grote kom het bruisend bronwater, maïzena en de bloem met elkaar. Breng het beslag op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Snijd de broccoli in roosjes.
- Verhit een ruime scheut olie in een hapjespan.
- Haal de broccoliroosjes door het beslag en frituur ze in circa 4 minuten goudbruin en gaar. Haal de broccoliroosjes uit de pan en laat uitlekken op een bordje met keukenpapier. Bestrooi met een beetje zout.
Teriyaki beef
- Pel en snijd de knoflook grof.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Dep de biefstuk droog met keukenpapier. Snijd de biefstuk in dunne plakjes.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de biefstukplakjes in circa 2 minuten goudbruin. Voeg de knoflook, taugé en de bosui toe en bak nog circa 2 minuten mee. Schenk de teriyakisaus erbij en breng aan de kook.
- Meng de maïzena met een scheutje water en voeg toe. Breng op smaak met de sesamzaadjes.
Serveren
- Verdeel de noedels, broccoli tempura en de teriyaki beef over borden.
0 reacties