De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

spicy tomarita

Fan van cocktails met tomaat? Deze pittige tomatencocktail is er zeker eentje voor de liefhebbers.

5 min voorbereidingstijd
Spicy tomarita

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Bloody mary en de michelada zijn twee hele bekende cocktails met tomaat. Ik liet mij inspireren en maakte een tomatencocktail met flink wat pit!"

Bereidingswijze

Spicy tomarita

  1. Maak de ijsblokjes door 4 cherrytomaten in de ijsblokjesvorm te leggen en schenk hier water overheen. Laat minimaal 6 uur bevriezen. (Deze stap is optioneel)

  2. Wrijf een halve limoen tegen de rand van het glas. Verdeel wat tajin op een bord en duw de helft van het glas in de kruiden.

  3. Rasp en zeef de tomaat en vang het sap op.

  4. Mix het tomatensap, de tequila, cointreau, limoensap, agavesiroop, tabasco en wat ijsblokjes in een cocktailshaker.

  5. Doe het grote ijsblokje met cherrytomaat in het glas. Schenk de tomarita in het glas en serveer.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker