De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

snel ragoutbroodje

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Ontdooi het bladerdeeg en rol de plakjes uit. Kluts het ei en smeer het bladerdeeg in met ei. Leg de kroketten op het deeg en vouw het dicht. Leg de pakketjes met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met ei. Bak ze in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar. 

20 min kooktijd
Snel ragoutbroodje

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Ontdooi het bladerdeeg en rol de plakjes uit. Kluts het ei en smeer het bladerdeeg in met ei. Leg de kroketten op het deeg en vouw het dicht. Leg de pakketjes met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met ei. Bak ze in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker