Noedels
- Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Breng in een steelpannetje de sojasaus aan de kook.
- Roer de maïzena aan met een scheutje water en roer door de sojasaus. Kook de sojasaus kort door.
- Roer de sojasaus door de noedels.
Avocadosalade
- Schenk de sesamolie in een kom.
- Snijd de schil van de sinaasappels, snijd de sinaasappels in vieren en daarna in plakjes en meng met de sesamolie.
- Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en de schil en snijd de avocado’s in blokjes.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes.
- Snijd de koriander fijn.
- Meng de bosui, sinaasappelpartjes, avocado’s, de helft van de koriander en taugé met. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Sesam-tonijnsteaks
- Dep de tonijnsteaks droog met keukenpapier.
- Strooi de sesamzaadjes op een bordje. Druk de tonijnsteaks om en om in de sesamzaadjes.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de tonijnsteaks om en om in circa 4 minuten goudbruin. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de noedels over borden. Verdeel de avocadosalade over de noedels. Leg de sesam-tonijnsteaks op de avocadosalade. Strooi de resterende koriander eroverheen.
0 reacties