De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Saté Lilit

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Saté Lilit

Bereidingswijze

Zet de satéprikkers in het water. Doe de kipfilet in de keukenmachine samen met de sjalotten, 2 rode pepers, geraspte kokos, kurkuma, sambal, zout en kokosmelk. Hak het geheel fijn tot een kippengehakt. Vorm een ruime eetlepel van het gehakt rondom een satéprikker (of de sereh) en grill de saté gaar. Snijd de peper en de bosui in ringetjes en meng dit met ketjap. Serveer de saté samen met de ketjapsaus.

Dit recept komt uit de aflevering over Bali van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.