De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade met Balsamicodressing

Verwarm de grill voor. Meng de balsamico-azijn en honing en breng op smaak met zout en peper. Klop met een garde de olie erdoor. Snijd de radicchio in vieren, bestrijk ze met olie en leg ze op de grill. Serveer de radicchio op een bord, schenk de dressing erover en bestrooi met pijnboompitten en oude kaas.

5 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade met Balsamicodressing

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Meng de balsamico-azijn en honing en breng op smaak met zout en peper. Klop met een garde de olie erdoor. Snijd de radicchio in vieren, bestrijk ze met olie en leg ze op de grill. Serveer de radicchio op een bord, schenk de dressing erover en bestrooi met pijnboompitten en oude kaas.

Rudolph van Veen gaat terug naar de basis van het koken en geeft voorlichting over Nederlandse producten. In elke aflevering staat ƩƩn groente of product centraal. Rudolph bezoekt de kwekerij zodat men kan zien waar ingrediĆ«nten vandaan komen en hoe hoog de kwaliteit van deze Nederlandse producten is. Samen met Rob Baan ontdekt hij de verhalen achter de heerlijkste Nederlandse groente, maar ook bezoekt hij bijvoorbeeld bedrijven waar Nederlandse kazen gemaakt worden en boerderijen met scharrelvlees. Vervolgens worden er heerlijke recepten bereid met deze producten, waarbij voldoende uitleg wordt gegeven over de verschillende ingrediĆ«nten en kooktechnieken.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.