De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rosbiefsalade met Iers rundvlees

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rosbiefsalade met Iers rundvlees

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 °C.
Verhit een scheut olie in een braadpan. Bestrooi de rosbief met zout en versgemalen peper en bak de rosbief rondom bruin. Steek een kernthermometer in de rosbief en gaar het vlees in de oven tot de kerntemperatuur 48 °C is. Dit duurt 30-40 minuten. Haal het vlees uit de oven en uit de pan en laat afgedekt met aluminiumfolie circa 10 minuten rusten.

Verhit een scheut olie in een pan. Snijd voor de croutons het brood in blokjes en bak in circa 5 minuten goudbruin en krokant. Pel en snijd de knoflook fijn. Roer de helft van de knoflook door het brood en bak circa 2 minuten mee.

Snijd voor de wasabimayonaise de ansjovisfilets heel fijn en meng ze met de resterende knoflook, eidooier, azijn, wasabi en versgemalen peper. Roer met een garde druppelsgewijs de olie erdoor.

Pluk de Romeinse sla en meng de wasabimayonaise en de croutons erdoor. Snijd De rosbief in dunne plakken. Verdeel de salade over borden en schik de rosbief ertussen. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.