De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rode paprikarisotto

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rode paprikarisotto

Bereidingswijze

Breng de groentebouillon aan de kook. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de paprika’s toe en bak circa 4 minuten. Ris en hak de rozemarijn fijn. Voeg de risottorijst toe en bak de rijst in circa 4 minuten glazig. Voeg een lepel bouillon toe en blijf roeren tot de bouillon is opgenomen door de rijst. Voeg de rozemarijn toe. Schenk beetje bij beetje de resterende bouillon erbij en gaar de rijst in circa 20 minuten. Roer regelmatig door. Roer op het laatst de boter door de risotto. Verdeel de risotto over borden rasp de pecorino erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.