De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ppp broodje – pesto, pijnboompitten en parmaham

aal voor de pesto de aangegeven ingrediënten in een blender of vijzel. Klop de boter luchtig en voeg de pesto toe. Meng nog even door en breng op smaak met zout en peper. Snijd de broodjes open en besmeer met de pestoboter. Beleg met de parmaham en rooster de pijnboompitten goudbruin.

15 min (voor)bereidingstijd
PPP broodje – pesto, pijnboompitten en parmaham

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Maal voor de pesto de aangegeven ingrediënten in een blender of vijzel. Klop de boter luchtig en voeg de pesto toe. Meng nog even door en breng op smaak met zout en peper.

Snijd de broodjes open en besmeer met de pestoboter. Beleg met de parmaham en rooster de pijnboompitten goudbruin. Beleg met een handje gewassen rucola en verdeel de in tweeën gesneden mozarellabolletjes. Verdeel de pijnboompitten en vouw het broodje dicht.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker