De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

paastaart met advocaat

Op zoek naar een lekkere traktatie voor bij de koffie tijdens Pasen? Met deze paastaart met advocaat kan jouw Pasen niet meer stuk! De perfecte traktatie om je dag mee af te sluiten.

240 min voorbereidingstijd
25 min kooktijd
Paastaart met advocaat

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Bekleed een springvorm van 22 cm met bakpapier. Week de blaadjes gelatine in koud water. Vermaal de cantuccini. Meng de koekkruim met de gesmolten boter in de springvorm en druk aan. Roer de roomkaas met de advocaat en poedersuiker los.

Verwarm de slagroom. Knijp de gelatine uit en los op in de slagroom. Roer dit door door het roomkaasmengsel. Sla de eiwitten stijf. Vouw deze voorzichtig door de vulling. Stort de vulling op de koekbodem en zet 4 uur in de koelkast. Versier met chocolade-eieren en andere paasachtige feestelijkheden.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker